Jeg kan få kvinder til alt

Thomas fortæller om at sætte sig mål, om at bryde vanen og tro på sig selv, samt at følge sine drømme. Hvordan disse ting kan bruges i hverdagen og hos meget forskellige partnere i Vild med dans klovnen Mia Lyhne, Keld og Hildas søde datter Annette Heick, drengepigen Lisbeth Østergaard, pædagogen Anne-Mette Rasmussen, Sweethearten Pernille Højmark og Smykke og urdesigner Christina Hembo, Skuespiller Mathilde Norholt, Politikker Astrid Kragh, skuespiller Ena Spottag, Sanger Kirsten Sigaard, kok Dak Wichangen, tv-vært Signe Lindkvist og bager/dj Christel Pixi.

Anekdoter, sjove historier og en meget livlig Thomas gør dette foredrag til en eftermiddag eller aften, hvor lattermusklerne bliver rørt.

​Varighed: 60-75 min. inkl. spørgsmål

Jeg har valgt at være positiv

Gør du selv forskel i dit liv?

Tag et aktivt valgt om at være positiv, det har Thomas gjort, og han fortæller om hvordan.
Men også et ærligt foredrag om hvordan smil og latter kan gøre en dag bedre. Hvordan Thomas bruger det privat og ikke mindst i sin undervisning i vild med dans.

Thomas kommer også omkring at ture at være ærlig for sig selv og andre, om at komfortzonen ikke er værst, men om ikke være bange for at sætte sig nye mål.

Med smil og latter bryder Thomas jeres liv op til dans, hvorfor vente på at blive budt op.​

Varighed 60-75 min. inkl. spørgsmål

Luk menu