Dans kan bruges på mange måder, også som en del i en teambuildings proces, en rigtig god måde at få deltagerne rystet sammen på. Det er sjovt og så er man aktiv på anderledes måde. Dans og musik giver altid en rigtig god stemning blandt deltagerne.

For mange er dans grænseoverskridende, og noget man kun gør til familiefester hvor man skal. Når vi byder op til dans, er det på en sjov og afslappede måde.​

Mange ting fra dansens verden kan kobles direkte til erhvers/privat livet. Dans handler om kropskontakt, øjenkontakt, turde føre, lade sig føre og selvfølgelig at have det sjovt. Godt humør og sjove oplevelser er med til at gøre det nemmere at få deltagerne til at bryde deres grænser, derfor er dans en super ting at bruge i processen.

Undervisningen bliver skræddersyet ud fra jeres ønsker og behov og naturligvis ud fra målgruppen. Er der eks. overtal af herrer, undervises der f.eks. i John Travolta Disco dans, Gangnam style, funk til tidens nye musik elller . lign og ikke nødvendigvis i pardans.

Men selvfølgelig også de kendte danse fra vild med dans.

Det kan tilrettelægges 100 % ud fra målgruppen.​

Luk menu