VILD MED JUL

Vild med jul er en e-bog med 37 juleopskrifter

Thomas Evers Poulsen og hans familie deler ud af familiens jule-lækkerier.

VI kender bedst Thomas fra dansegulvet i vild med dans, men efter hans deltagelse i Masterchef, og sejer i Kagekampen og den store julebagedyst, er interessen ikke blevet mindre.

Interessen kommer heller ikke fra fremmede, Thomas mor Jonna har nemlig arbejdet i fødevarebranchen i 47 år, og hans lillesøster Michele har været i faget siden hun var 15 år.

Vores mål med denne e-bog er at skabe en masse julehygge og juleinspiration til dig og din familie. med opskrifter hvor alle kan være med.

I e-bogen finder du masser af jule-lækkerier Evers julecookies, Engelske Chokoladekager, Gærklejner fra Lolland-Falster, Julelagkage,

Jule- Chokolademuffins, Konfekt, varme drikke men også lækre retter til julebordret.

VI håber VILD MED JUL kan give dig og din familie en masse juleinspiration, og hvem ved måske nye traditioner – god fornøjelse og glædelig jul

Du kan købe E-bogen her

 

Vild med stiletter – Kunsten at kunne få kvinder til alt

Mister Vild med Dans. Thomas Evers Poulsen har været involveret i alle 11 udgaver af Vild med Dans. Ni som danser, én som dommer og en enkelt sæson som ekspert. 

9 kvinder har han fået til det meste på stavrende stiletter. Også uden for Danmarks mest eksponerede dansegulv. Med charme, selvtillid og opsat hår kommer de igennem et personligt udviklingskursus, man næppe kan købe sig til.

Thomas Evers elsker at danse. Fra barnsben og gennem hele livet. Men danseskoene har også i de unge år været en hæmsko af drilleri grænsende til mobning.

Når man sætter Barbie-dukker og kjoletegning over Lego-klodser, når man klæder sig lidt pænere på end de fleste, og når man finder ud af, at man er til kærester af hankøn. Livet er ikke altid en dans på roser, men han giver gerne en rose igen. Som ambassadør for Julemærkefonden.

Med et smil og et dansetrin. Thomas Evers er en fighter, og for første gang fortæller han historien om sit liv, om at få kvinder til næsten alt og om at være vild med stiletter.

Bogen er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Kurt Lassen, født 1964.

Luk menu