Hver onsdag & søndag
Online Dance fit på min dansekanal
Fitness dans for alle
Læs mere her

24 Januar

Spil med helt gratis

Bingo event med Thomas Evers Poulsen som vært

Kronen Vanløse inviterer alle naboer og venner, til GRATIS at spille bingo live på Facebook med præmier til en værdi af mere end 20.000kr

Tilmeld dig her og få dine 4. gratis bingoplader

Søndag d. 24. januar skal vi samles, ikke fysisk, men i stedet til et livebingo event med masser af fantastiske præmier fra centrets butikker.

Thomas Evers Poulsen, vores lokale dansehelt, der vandt ”Vild med Dans 2020”, vil denne søndag eftermiddag hoppe ud af danseskoene og i stedet give den gas som bingovært, der udtrækker de heldige numre.

Tilmeld dig gratis her

17 Marts
Foredrag “Jeg kan få kvinder til alt”
Hvidovre

 

4 April
Danse-event Viborg

Vær med, når vi fejrer Viborgs nye center med 3 timers dansefest. En stribe dygtige instruktører danser non-stop i vores lille sal og Thomas Evers Poulsen afholder workshops i den store.
Han har vundet stribevis af DM-mesterskaber og turneringsmedaljer, har været professionel og vild med dans siden drengeårene, men det var hans sejr i den allerførste udgave af Vild med Dans tilbage i 2005, der resulterede i hans store og velfortjente gennembrud.
Som en af Danmarks største danseprofiler er Thomas Evers Poulsen et kulørt og spændende bekendtskab – ikke mindst, når han folder sig veloplagt ud som kyndig danseinstruktør.
Puds derfor danseskoene og vær med, når vi slipper hæmningerne løs på dansegulvet – med sin imødekommende stil er den kendte danser eminent til at lære fra sig, så alle deltagere vokser på dansegulvet.
3 timers dansefest (inkl 50 minutters workshop med Thomas Evers Poulsen)
MEDLEMMER: 299 KR
ANDRE: 349 KR
Se nærmere her

5 – 12 april

Spies byder op til Ballroom Fitness™ på Cypern

Læs mere her

16- 23 april
Swingtime Ballroom fitness uge på Club la Santa

Læs mere her

11 maj
Evers & Elnegaard

Demensvenligt Nordsjælland

28 maj – 4 juni
Par-danseferie på club la santa

Læs mere her

 

9 juni

Foredrag “Jeg kan få kvinder til alt”

Dit Center Viborg

Læs mere her

Luk menu