Hver tirsdag

Online frokost dans på min dansekanal

Dans for alle

Hver onsdag & søndag

Online Dance fit på min dansekanal

Fitness dans for alle

Læs mere her

2 April 

DIN MADPARTNER FYLDER 5 ÅR

FÆLLES VIRTUEL FØDSELSDAGSFEST MED ALLE JER
VÆR EN DEL AF FESTEN HJEMME I STUERNE

– VI SENDER LIVE FRA VEJLE STADION

Langfredag i påskeferien den 2. april 2021 kl. 18.00 – 23.00

Oplev aftenens vært Thomas Evers Poulsen · Musikalsk indslag fra Lune Carlsen · Fødselsdagstale fra Pernille · Store konkurrencer · Proffessionel gennemgang af aftenens 3-retters menu · Og meget andet

Se nærmere her

23- 30 april
Swingtime Ballroom fitness uge på Club la Santa

Læs mere her

11 maj
Evers & Elnegaard

Demensvenligt Nordsjælland

28 maj – 4 juni
Par-danseferie på club la santa

Læs mere her

 

9 juni

Foredrag “Jeg kan få kvinder til alt”

Dit Center Viborg

Læs mere her

14 september
Evers & Elnegaard

Ældresagen Fuglebjerg

2 oktober

Dolphin Hotel Herning

Dolphin Herning fortsætter successen med weekendophold med god mad, musik og underholdning i 2021. I godt selskab tilbyder vi 3-retters menu efterfulgt af musik med mulighed for både en og to overnatninger inkl. morgenmad. Vi kan allerede nu byde på en lang række af kendte danske kunstnere til vores vinter- og forårsprogram. Denne gang er det Thomas Evers Poulsen Band, der står for den musikalske underholdning.

Thomas Evers Poulsen er kendt fra Vild med Dans, hvor han er en fast figur i hver eneste sæson, som en af de mandlige dansere dog med et lille sidespring som dommer.
Thomas Evers Poulsen Band – Musik så det svinger. Bandet spiller danske og internationale fede hits fra 70’erne og over til lækker 80’er og 90’er musik. Selvfølgelig vil der også være helt nye numre fra dette år tusinds kunstnere. Udover klassiske radiohits har de som en særlig specialitet Grand Prix hits som alle kan synge med på.

Pris for koncert og spisning 399,-

Se nærmere her

3 Oktober
Danse-event Viborg

Vær med, når vi fejrer Viborgs nye center med 3 timers dansefest. En stribe dygtige instruktører danser non-stop i vores lille sal og Thomas Evers Poulsen afholder workshops i den store.
Han har vundet stribevis af DM-mesterskaber og turneringsmedaljer, har været professionel og vild med dans siden drengeårene, men det var hans sejr i den allerførste udgave af Vild med Dans tilbage i 2005, der resulterede i hans store og velfortjente gennembrud.
Som en af Danmarks største danseprofiler er Thomas Evers Poulsen et kulørt og spændende bekendtskab – ikke mindst, når han folder sig veloplagt ud som kyndig danseinstruktør.
Puds derfor danseskoene og vær med, når vi slipper hæmningerne løs på dansegulvet – med sin imødekommende stil er den kendte danser eminent til at lære fra sig, så alle deltagere vokser på dansegulvet.
3 timers dansefest (inkl 50 minutters workshop med Thomas Evers Poulsen)
MEDLEMMER: 299 KR
ANDRE: 349 KR
Se nærmere her
Luk menu